JNBT Akaa 7.-8.8.2021

JNBT-kiertueesta vastaa Jyrki Nurminen Beach Volley Oy yhdessä Lentopalloliiton kanssa.

Kiertuevastaava: Jyrki Nurminen, puh. 044086 4280, jyrki.nurminen@jnbv.fi.

Torneopal - virallinen tiedotuskanava
JNBT-facebook ryhmä 


Ohjeet koronaturvallisiin peleihin

Taustaa: Koronatilanne Pirkanmaalla

Pirkanmaa on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen kuluvalla viikolla. Tapahtumaan osallistujia muistutetaan siitä, että myös rokotetut voivat levittää virusta, ja tauti leviää usein oireettomasta kantajasta.

On äärimmäisen tärkeää, että turnauksessa pelaajat, toimitsijat ja yleisö toimivat vastuullisesti.

Tähän ohjeistukseen olemme koonneet toimintaohjeet koronaturvallisiin peleihin. Jokainen tapahtumaan osallistuva on velvoitettu lukemaan ohjeet ja noudattamaan niitä. Ohjeet on laadittu Aluehallintoviraston, Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän ja Akaan kaupungin ajantasaisten suositusten mukaisesti.

Vahva maskisuositus

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä suosittelee tapahtumanjärjestäjille, että erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa on vahva maskisuositus. Tämä koskee myös ulkona järjestettäviä tilaisuuksia.

Biitsiä ei voi pelata maski päässä. Pelien välillä turnauksen osallistujia kuitenkin suositellaan käyttämään maskia silloin, kun kahden metrin turvaväli ei toteudu (esim. pukutiloissa, kahvilajonossa, WC-jonossa, jne).

Joukkueiden väliset turvavälit peleissä

Joukkueiden tulee pyrkiä säilyttämään turvavälit parhaansa mukaan, peleissä ja pelien välissä. Kättelyt ja joukkueiden väliset läpyt on kielletty.

Puolten vaihto tapahtuu tolppien ulkopuolelta siten, että molemmat joukkueet vaihtavat puolta oikeanpuoleisen tolpan takaa.

Hygienia

Turnausjärjestäjä toimittaa käsidesit kaikille kentille. Pelaajien tulee desinfioida kätensä ennen lämmittelyä ja ennen pelin alkua, sekä pelin päätyttyä, ja mahdollisuuksien mukaan aikalisillä. Ahkeraa käsien pesua päivän aikana ei liene tässä vaiheessa epidemiaa tarvitse erikseen suositella. 😉

Suihkut

Uimarannan pukuhuone suihkuineen on pelaajien lisäksi kaikkien muiden rannan käyttäjien käytössä. Suosittelemme vuorottelemaan pukuhuoneen käyttöä eri joukkueiden kesken ja välttämään käyttöä, jos pukuhuoneessa on muutoin ruuhkaa. Mikäli pukuhuoneessa ei voi kunnioittaa kahden metrin turvaväliä, käytäthän maskia.

Kaupunki voi sulkea pukuhuoneet pois käytöstä lyhyelläkin varoitusajalla koronatilanteen vuoksi. Tässä tapauksessa emme voi tarjota pelaajille muuta peseytymismahdollisuutta kuin uimisen.

TLDR

Vältä ruuhkaisia tilanteita, käytä kasvomaskia aina kun turvaväli ei toteudu, ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta.

Turvallisia ja hyviä pelejä kaikille!