A-Volleyn biitsijaoston perinteiset viikkokisat palaavat Luttusiin! 

Kuva: Hessu Ahonen

Luttusiin on saatu uudet pehmoiset hiekat. Niitä pääsee kohta tamppaamaan kuka tahansa kilpailuhenkinen, kun A-Volleyn perinteiset viikkokisat palaavat biitsijaoston ohjelmaan. 

Pähkinänkuoressa viikkokisojen ajatuksena on, että kisoihin voi ilmestyä paikalle ilman joukkuetta ja yksilönä: jokainen osallistuja kerää kesän aikana peleistä henkilökohtaisia ranking-pisteitä. 

Pistesaldon perusteella osallistujat jaetaan viikoittain neljän-seitsemän pelaajan lohkoihin. Kesän ja pelien edetessä lohkot yleensä jakautuvat siten, että kaikki saavat pelata omalla tasollaan. 

Viikkokisat startataan tänä kesänä miesten ja naisten yhteispeleillä. Jos osallistujia ja intoa löytyy, voidaan seuraavana kesänä järjestää omat peli-illat miehille ja naisille. 

Viikkokisoihin voivat osallistua myös isommat juniorit, jotka saavat syötön verkon yli ison (8x8m) kentän takarajan takaa, ja pystyvät pelaamaan pallon kolmella kosketuksella verkon yli sujuvasti.

Ensimmäiset viikkokisat pelataan Luttusissa ma 6.7., ja osallistujien tulee olla paikalla viimeistään klo 17.45. Lue lisää säännöistä ja pelisysteemistä täällä.