12.8.2021

Huipputapahtuma Luttusissa

JNBT Akaa 7.-8.8. korkkasi upeasti uuden Luttusen neljän kentän biitsiareenan. Kentät olivat huippukunnossa, sääkin oli ihan kelpo lauantai-illan sadetta lukuunottamatta, joukkueiden ja sitä myötä pelien taso oli kova, Luttusen kesäkioski palveli ansiokkaasti ja huipputalkoolaisten kunto kesti koko viikonlopun ajan. Lisäksi Luttusen biitsiareena sai kovasti kehuja paljon peliareenoita nähneiltä ja kokeneilta pelaajilta.

Joel Laakso & Oskari Vuorinen miesten ykkönen

Miesten turnauksen 16 joukkueen kaaviossa voiton vei pari Joel Laakso & Oskari Vuorinen voittaen tiukassa sadekelin finaalissa toiseksi sijoittuneen parin Petri Parviainen & Marko Peltonen erin 2-1 (17-21, 21-16, 15-13). Akaan ja A-Volleyn oma pari Jani Antola & Jere Tikkala sijoittui turnauksessa yhdeksänneksi häviten niukasti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella parille Kari-Matti Jokiranta & Oskari Pakarinen erin 1-2 (16-21, 21-15, 13-15).

A-Volleyn junnubiitsivalkku Jenni Matalamäki naisten sarjan voittoon

Myös naisten turnauksessa oli akaalaista väriä, kun A-Volleyn beach-jaoston vetäjä Tiina Vaittinen sijoittui parinsa Katri Linnikon kanssa niinikään yhdeksänneksi 16 joukkueen kaaviossa. Turnauksen voitti A-Volleyn junnubiitsivalmentaja Jenni Matalamäki parinsa Anni Mäkisen kanssa harmittavasti lievästä loukkaantumisesta johtuneella luovutuksella kolmannessa erässä tilanteessa 11-5. Ensiavun jälkeen ja säikähdyksestä selvinneenä Tessa Lauri & Pirita Rantanen päättivät lopettaa pelin tässä vaiheessa kesken, koska Tessalla oli vielä SM-finaalit pelattavana 13.-15.8. Tampereella.

Turnauksen kaikki tulokset Torneopalissa:

Kuva: Jari Mäki-Kuutti | fotokuutti.fi

ISO KIITOS VIELÄ KAIKILLE!

Pelaajille - olitte huikeita, jokaikinen!

Talkoolaisille - välitettäköön vielä kerran lukuisat kiitokset pelaajilta. Jokainen lanaus ja pallon palautus metsäryteiköstä teki pelipäivistä pelaajille erityisen.

Yhteistyökumppaneille ja sponsoreille - palkintojen joukossa lähti monta mukavaa ja arvokasta paikallista tuotetta ja tarinaa mukaan mitalisteille.