Beach volleyn viikkokisat palaavat Luttusiin!

30.6.2020

Luttusten kenttien kunnostusta aktiivisesti ajanut A-Volleyn biitsijaosto herättelee henkiin tauolla olleet avoimet beach volleyn viikkokisat.

Luttusten rantaa on tänä kesänä kunnostettu kunnan toimesta. Osana kunnostustöitä rannassa oleville beach volley -kentille on vaihdettu uudet, pehmoiset hiekat, joilla kelpaa dyykata pallon perässä.

Nyt kenttiä pääsee testaamaan kisahengessä joka viikko, kun A-Volleyn biitsijaoston järjestämät viikkokisat palaavat Luttusiin

Kuva: Sanna-Mari Inomaa

Sekajoukkueissa pelattavissa viikkokisoissa lajia pääsee testaamaan helposti, kun peliporukkaa ei tarvitse koota itse, eikä omaa palloa hankkia. Riittää että ilmaantuu paikalle Luttusiin maanantaina viimeistään klo 17.30, ja ilmoittautuu mukaan.

Ensimmäiset viikkokisat pelataan maanantaina 6.7., ja sen jälkeen joka viikko elokuun loppupuolelle saakka. Jokainen pelaaja kartuttaa kesän myötä itselleen henkilökohtaisia ranking-pisteitä. Lohkojaot ja vaihtuvat peliparit määräytyvät aina kahden viimeisen osallistumiskerran pisteiden perusteella.

Tänä vuonna viikkokisat pelataan sekajoukkueilla, mutta mikäli harrastajia löytyy riittävästi, on suunnitteilla tulevaisuudessa naisille ja miehille omat peli-illat. Pelien pyörittämisessä on tänä kesänä A-Volleyn talkooväen tukena Etelä-Pirkanmaan Osuuspankin kesätyörahoilla palkattuja nuoria.

Lisätietoja Luttusten viikkokisoista löytyy A-Volleyn biitsijaoston nettisivuilta: www.a-volley.fi/beach-volley.

Viikkokisat on suunnattu pääsääntöisesti aikuisille, mutta myös sujuvat pelitaidot omaava nuoriso on tervetullutta mukaan kokeilemaan. 

Pienemmille junnuille jaosto tarjoaa laadukasta valmennustoimintaa tiistai-iltapäivisin ja vapaan pelailuvuoron keskiviikkoisin klo 17-19. Myös tästä toiminnasta lisätietoa löytyy jaoston nettisivuilta.

Kuva: Hessu Ahonen