Toiminnan erittely

Toiminnan erittely tarvitaan Akaan kaupungin urheiluseuroille myöntämän vuosittaisen yleisavustushakemuksen liitteeksi ja se vaikuttaa myönnetyn avustuksen määrään. 

Lue lisää: https://akaa.fi/tee-ja-viihdy/liikunta/liikunta-avustukset/


Palautuslomake ajalle 1.1.-31.7.2023

Hyvä seuratoimija! Täytä alla oleva lomake huolellisesti oman joukkueesi/ryhmäsi osalta ja palauta 16.8.2023 mennessä. 

A-Volley käsittelee tietoja tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Ohjeet lomakkeen täyttämiseen löydät lomakkeen alapuolelta.


Yleistiedot

Harjoitukset

Kilpailutoiminta

Muu toiminta

Ohjeet lomakkeen täyttämiseen

Harjoitukset

Omien harjoitusten ja niihin osallistuneiden lukumäärä
Laske harjoituskerrat ja niihin osallistuneet henkilöt yhteensä: pelaajat, valmentajat ja huoltajat.

Jos joukkueella on ollut useampia harjoituksia samana päivänä, ne lasketaan erillisiksi harjoituskerroiksi, esimerkiksi viikonlopun harjoitusleirit yms.

Muiden järjestämien harjoitusten ja niihin osallistuneiden lukumäärä
Jos ryhmä on harjoitellut jonkun muun järjestämässä tilaisuudessa esim. toisen seuran joukkueen kanssa yhdessä heidän harjoitustilassaan, laske harjoituskerrat ja niihin osallistuneet oman joukkueen henkilöt yhteensä.

Kilpailutoiminta

Pääsääntönä on, että oman seuran/joukkueen järjestämistä peleistä ja turnauksista toimintapisteet saadaan koko tapahtumasta vierasjoukkueiden osallistujat mukaan lukien. Kun osallistutaan muiden järjestämiin peleihin ja turnauksiin, pisteet lasketaan vain oman joukkueen osalta. Alla ohjeet eriteltynä.

Kotiturnausten ja niihin osallistuneiden lukumäärä
Laske kaikki kotiturnaukset yhteensä. 

HUOM! Koko turnauspäivä lasketaan vain yhdeksi tapahtumaksi, vaikka siellä käytännössä pelataankin monta peliä. Jokainen turnauspäivä voidaan kuitenkin laskea erikseen eli kaksipäiväinen turnaus lasketaan kahdeksi tapahtumaksi.

Laske kotiturnauksiin osallistuneet henkilöt yhteensä: pelaajat, valmentajat ja huoltajat. HUOM! Tapahtuman osallistujiksi EI LASKETA tuomareita, kirjureita, pallotyttöjä/poikia, kuuluttajia, kioskinmyyjiä eikä yleisöä.

Esimerkki: Kotiturnaukseen osallistuu 4 joukkuetta, joissa 10, 9, 11 ja 12 henkilöä, joten nämä osallistujat lasketaan yhteensä: 10 + 9 + 11 + 12 = 42 osallistujaa.

Vierasturnausten ja niihin osallistuneiden lukumäärä
Laske kaikki vierasturnaukset yhteensä. HUOM! Turnaus lasketaan yhdeksi tapahtumaksi, vaikka siellä käytännössä pelataankin useita pelejä. Jokainen turnauspäivä voidaan kuitenkin laskea erikseen eli kaksipäiväinen turnaus lasketaan kahdeksi tapahtumaksi.

Laske vierasturnauksiin osallistuneet oman joukkueen osallistujat yhteensä: pelaajat, valmentajat ja huoltajat.

Muu toiminta

Oman ryhmän (muiden kuin pelien tai harjoitusten) tapahtumien lukumäärä
Jos joukkueella on ollut jotain muuta liikunnallista toimintaa kuin harjoitus- ja kilpailutoiminta, laske tapahtumien/tilaisuuksin lukumäärä yhteensä.

Laske kaikkiin näihin tilaisuuksiin osallistuneet henkilöt yhteensä.