Syyskokous teki valinnat vuoden 2020 johtokuntaan, Oula jatkaa puheenjohtajana

21.11.2019

A-Volley ry:n syyskokous pidettiin 14.11.2019 Viialan kirjasto Vilkussa. Tämä oli seuran ensimmäinen jäsenkokous, joka pidettiin tänä keväänä voimaan tulleiden uusien sääntöjen mukaan.

Syyskokouksessa päätettiin mm. vuoden 2020 jäsenmaksut, hyväksyttiin seuran toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valittiin seuralle puheenjohtaja ja muut johtokunnan jäsenet.

Ensi vuoden seuran jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin aikuisilta 20 € ja lapsilta 10 € eli samoilla jatketaan kuin tähänkin asti.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Tulevan vuoden toimintasuunnitelma korostaa yhteisöllisyyttä ja rakkautta lajiin. A-Volley haluaa rakentaa yhden suuren yhteisön, ei pelkkää kokoelmaa erillisiä joukkueita. Toimintasuunnitelman painopistealueet ovat valmennuksen kokonaisvaltainen kehittäminen, varainhankitamenetelmien kehittäminen ja viestinnän ja visuaalisen ilmeen uudistaminen. Koska tilaresurssit ovat Akaassa edelleen niukat, voimavaroja suunnataan nyt seuran eri osa-alueiden kehittämiseen suuren harrastajamäärän tavoittelemisen sijaan.

Vuoden 2020 talousarvio on miinusmerkkinen seuran kehittämisen vaatimien investointien takia. Seuran varoja käytetään laadukkaan toiminnan ylläpitämiseen, urheiluseuratoiminnassa tarvittavan monipuolisen osaamisen kartuttamiseen ja tulevaisuuden seuratoimintaan varautumiseen.

Vuoden 2020 johtokunta

Jäsenkokouksen valinnat seuraavan kauden johtokuntaan olivat yksimieliset. Puheenjohtajana jatkaa Oula Pihlajamäki. Jäseniksi valittiin edelleen Sanna-Mari Inomaa, Tiia Välimäki ja Mia Lumpiola. Uusina johtokuntaan nousee Susanna Ahonen, Lauri Tihinen, Aino Pikkuharju ja Anni Mattila. 

Kun toimikausi vaihtuu, uusi johtokunta järjestäytyy ja valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan. Johtokunta valitsee lisäksi sihteerin, taloudenhoitajan ja muut tarvittavat toimihenkilöt, jotka voidaan valita myös johtokunnan ulkopuolelta.