Seuran vuosikokous tulossa, tutustu sääntöehdotukseen

3.3.2019

Seuran vuosikokous on ke 20.3. klo 18.30 Akaan Seudun Osuuspankin tiloissa, os. Valtatie 8, Akaa (kokoustilaan käynti Valtakujan puolelta). Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja sääntömuutos. Tervetuloa!

Sääntömääräiset asiat

Sääntömääräisiin asioihin kuuluvat mm. tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen esittäminen, tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen edelliselle johtokunnalle.

Sääntöjen muutos

Tällä kertaa asialistalla on myös seuran sääntöjen muuttaminen, mikä vaatii kokouksessa vähintään kolmeneljäsosan äänten enemmistön. Seuran nykyiset säännöt ovat alkuperäiset 1990-luvun alusta ja kaipaavat kovasti uudistusta. 

Sääntöehdotuksen pohjana on Olympiakomitean mallisäännöt, jotka on ennakkotarkastettu patentti- ja rekisterihallituksessa syyskuussa 2018.

Mallisääntöihin on tehty pieniä muutoksia A-Volleyn toimintaa ajatellen. Puheenjohtajan ja johtokunnan jäsenten toimikausiin ei ole rajoituksia, jolloin puheenjohtaja voidaan valita vuosittain ja johtokunnan jäsenillä ei ole erovuoroja. Lisäksi mukaan haluttiin etäkokousmahdollisuus, jolloin seuran kokoukseen voi halutessaan osallistua myös etäyhteydellä.

Tutustu sääntöehdotukseen ja kommentoi

Sääntöehdotukseen voi tutustua jo etukäteen, ehdotus löytyy tämän uutisen liitteenä. Kommentit ja mahdolliset muutosehdotukset voi lähettää seuran puheenjohtajalle Oula Pihlajamäelle oula.pihlajamaki(a)lempaala.fi.