Jojot ja valkut huomio! Toimintapisteiden keräys vuodelta 2018 alkaa, palautus viim. 17.3.

3.3.2019

HYVÄT JOJOT JA VALMENTAJAT! Kaikkien seuran joukkueiden/ryhmien toiminta tulee kirjata huolellisesti ylös. Toiminnasta seura kerää toimintapisteitä, jotka vaikuttavat suoraan Akaan kaupungin myöntämän vuosittaisen yleisavustuksen määrään.

Tällä kertaa jojot ja valkut joutuvat tekemään vähän isomman työn kerralla, kun nyt pitää laskea koko kalenterivuoden eli 1.1. - 31.12.2018 toimintapisteet. Jatkossa tämä helpottuu, kun pisteet kerätään 2-3 krt vuodessa. Tätä varten kannattaa nyt jo alkaa kirjaamaan ylös lomakkeella kysyttäviä asioita, sillä seuraava kysely tulee heti Power Cupin jälkeen.

Toimintapisteiden keräys tapahtuu seuran nettisivujen kautta. Kun kaikki joukkueet ja ryhmät ovat toimintansa ilmoittaneet, johtokunta on vastuussa siitä, että toimintapisteet siirretään kaupungin toimintapistelomakkeelle, joka sitten liitetään yleisavustushakemukseen.

Toimintapisteet -sivulla on tarkat ohjeet, mitä lasketaan ja mitä ei lasketa. Lue ensin ohjeet ja sen jälkeen kirjaa ylös ohjeissa mainitut asiat. Kun laskuharjoitukset on suoritettu, lasketut toimintapisteet lähetetään johtokunnalle Palautuslomakkeella

Käytännössä lomaketta varten pitää laskea seuraavat asiat ajalta 1.1. - 31.12.2018:

  • harjoitusten lukumäärä yhteensä ja niihin osallistuneiden lukumäärä yhteensä
  • kotipelien lukumäärä yhteensä ja niihin osallistuneiden lukumäärä yhteensä
  • vieraspelien lukumäärä yhteensä ja niihin osallistuneiden lukumäärä yhteensä
  • muun (liikunnallisen) toiminnan tapahtumien lukumäärä yhteensä ja niihin osallistuneiden lukumäärä yhteensä
Jos tarvitset apua, voit kysyä neuvoa valmentajien ja jojojen whatsapp-ryhmässä tai voit kysyä suoraan Mialta puh. 0505860639.