A-Volley mukaan Suomisport-palveluun

11.10.2020

Olympiakomitean tuottama Suomisport (https://suomisport.fi/) on koko urheiluyhteisön yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu. Palvelun kautta voi hankkia ja maksaa kilpailulisenssejä, harrastuksiin liittyviä vakuutuksia sekä seurojen jäsenmaksuja ja ilmoittautua eri seurojen ja lajiliittojen järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Suomisport palvelun liikkujayhteisö kasvaa vauhdilla ja palvelua kehitetään päivittäin.

Nyt myös A-Volley on liittynyt palveluun mukaan ja ensimmäisessä vaiheessa sitä tullaan käyttämään A-Volleyn järjestämään toimintaan ilmoittautumiseen ja niihin liittyvien maksujen maksamiseen. 

Tällä hetkellä A-Volleyn toiminnassa mukana olevat voivat jo valmistautua tulevaan luomalla Suomisport-palveluun oman tilin, jota kautta koko Suomisport-palvelun tarjonta avautuu. A-Volleyn kilpailutoiminnassa mukana oleville tämä onkin jo tuttua, koska lentopallon ja beach volleyn kilpailulisenssit eli pelipassit on pitänyt jo tätä kautta ostaa. Samaa tiliä käyttäen onnistuu jatkossa ilmoittautuminen myös A-Volleyn järjestämään toimintaan.

Jos sinulla ei vielä ole Suomisport-tiliä, sen voi luoda täällä: https://suomisport.fi/

Tässä linkki ohjevideoon https://www.youtube.com/watch?v=r4UScEULX10&feature=youtu.be.

Lisätietoja tulossa lähiaikoina, pysykäähän kuulolla! 

A-Volleyn Suomisport-yhteyshenkilö: Mia Lumpiola, puh. 0505860639, mia.lumpiola@gmail.com