Kesän 2020 toiminta

Koronakesä

Kesän 2020 toiminnassa seuraamme Lentopalloliiton ohjeistusta turvalliseen harjoitteluun koronaepidemian aikana. 

Kaikkien toimintaan osallistuvien lasten ja aikuisten tulee lukea ylläolevasta linkistä aukeava ohjeistus ja noudattaa sitä.

Avoimet viikkokisat maanantaisin 

6.7.2020 alkaen pelataan Luttusissa A-Volleyn avoimet viikkokisat. Ilmoittautuminen klo 17.45. Pelit alkaa klo 18.00. Viikkokisat jatkuvat elokuun loppupuolelle. Lisätietoja täältä.


Junnuille valmennusta tiistaisin

Junnubiitsi on alle 14-vuotiaille suunnattua laadukasta valmennustoimintaa, josta löydät lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet täältä.

Ryhmiä löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin junnuille!

Junnuille vapaata pelailua keskiviikkoisin

Luttusten kentille on varattu junnubiitsareille kenttä vapaata pelailua varten keskiviikkoisin, klo 17-19. 

Heinäkuun aikana paikalla on A-Volleyn kesätyöntekijät, joilta voi pyytää pallon lainaan, ja joita voi pyytää vaikka pelikaveriksi. 

Pelivuoron käyttäjien tulee kohdella kaikkia pelaajia kannustavasti. Mikäli paikalla on paljon pelureita, tulee huilivuoroja kierrättää jokaisen erän jälkeen siten, että kaikki pääsevät pelaamaan. 

Aikuisille treeniä tai vapaata pelailua torstai-iltaisin

Torstai-iltaisin A-Volleylla on kenttävaraus Luttusiin klo 18-20, aikuisten pelejä ja treenailua varten. Vuorolla ei ole ohjattua toimintaa säännöllisesti, mutta sitä saatetaan hyödyntää kesän aikana esimerkiksi beach volleyn lyhytkurssien tai valmennuksen järjestämiseen. Kysele lisää jaostolta!

Tietoa kentistä ja kenttävarauksista

Lisää tietoa Akaan beach volley -kentistä ja kenttävarauksista löydät täältä.